Imagine cu un nou Galaxy S misterios aparută Înainte de MWC: Galaxy S II Plus sau Galaxy S III?

2.423 ori
<b>Imagine cu un nou Galaxy S misterios aparută Înainte de MWC: Galaxy S II Plus sau Galaxy S III?</b>Faimosul blogger rus Eldar Murtazin a comis-o din nou, postând pe Twitter o fotografie în premieră cu un nou terminal Samsung. Este vorba despre un model Galaxy S misterios, care ar putea fi acel Galaxy S II Plus despre care s-a vorbit astăzi, sau...

Faimosul blogger rus Eldar Murtazin a comis-o din nou, postând pe Twitter o fotografie în premieră cu un nou terminal Samsung. Este vorba despre un model Galaxy S misterios, care ar putea fi acel Galaxy S II Plus despre care s-a vorbit astăzi, sau poate chiar Galaxy S III.

șansele sunt minuscule că acesta să fie Samsung Galaxy S III, deoarece chiar Samsung a confirmat că nu va lansa oficial în Barcelona acest device. Atunci rămâne varianta lui Galaxy S II Plus, care și-a făcut apariția în această săptămână într-un benchmark, cu procesor de 1.5 GHz. în afară de un CPU dual core Exynos mai puternic, observăm și prezența unor butoane capacitive specifice lui Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe acest terminal. Avem deci de-a face cu un handset Samsung care vine cu noul Android 4.0 preinstalat și care va fi prezentat la MWC 2012 pe data de 28 februarie.

Observați și mențiunea conferinței Samsung din Barcelona, plasată pe ecranul handsetului. Sunt curios dacă sud-coreenii au făcut modificări și la capitolul cameră, memorie internă, RAM, conectivitate și grosime a telefonului, dar pe toate acestea le vom afla la finalul lunii, atunci când Mobilissimo va participa la Mobile World Congress. Până atunci ne pregătim de o suită de astfel de scurgeri de informații precum aceasta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×