Google I/O 2012 debutează mâine la ora locală 19:30! Iată unde Îl poți urmări!

1.508 ori
<b>Google I/O 2012 debutează mâine la ora locală 19:30! Iată unde Îl poți urmări!</b>Dacă săptămâna trecută a fost marcată de evenimente Microsoft, această săptămână aparține celor de la Google. Ei pornesc mâine seria de conferințe Google I/O 2012 cu un discurs care va debuta la ora locală a României 19:30. Motive să fim...

Dacă săptămâna trecută a fost marcată de evenimente Microsoft, această săptămână aparține celor de la Google. Ei pornesc mâine seria de conferințe Google I/O 2012 cu un discurs care va debuta la ora locală a României 19:30. Motive să fim interesați de eveniment? Două foarte clare: anunțul tabletei Nexus și al lui Android Jelly Bean.

Aici veți avea parte de streaming în direct de la eveniment, cu toate detaliile picante despre noul Android, dar și despre tableta mult așteptată, produsă de ASUS din câte se zvonește. Ce presupune Google I/O în 2012? Peste 130 de sesiuni pentru dezvoltatori, 20 de laboratoare de programare și 155 de parteneri Sandbox. Evenimentul are loc în San Francisco și cei care nu pot participa direct la fața locului au ca alternativă înregistrarea la evenimentele I/O Extended de pe tot globul, peste 350 la număr.

și pe 28 iunie va avea loc o conferință, pe la ora locală a României 20:00, dar sunt sigur că anunțurile interesante vor avea loc mâine. Se va discuta despre Android, Chrome, Google+, noile soluții de cartografiere Google, plus aplicații tocmai sosite pe această platformă, precum Pinterest sau Box One Cloud. Vom vedea și Android 4.1 Jelly Bean în acțiune și probabil și un demo al tabletei Nexus. Sunteți gata de I/O?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×