Prototipul Nokia cu Windows Phone 8

1.418 ori
<b>Prototipul Nokia cu Windows Phone 8</b>La prezentarea Windows Phone 8 nu a fost adus niciun smartphone în stadiu final. S-a spus că noul sistem de operare este bazat pe aceeași tehnologie ca și Windows 8 RT și că aplicațiile ce rulează pe Windows Phone 7.5 vor sosi și pe Windows Phone...

La prezentarea Windows Phone 8 nu a fost adus niciun smartphone în stadiu final. S-a spus că noul sistem de operare este bazat pe aceeași tehnologie ca și Windows 8 RT și că aplicațiile ce rulează pe Windows Phone 7.5 vor sosi și pe Windows Phone 8.

Aduce suport pentru procesoare multi-core, grafică mai bună și display cu rezoluție HD. Totuși, pe scenă a sosit un prototip Nokia la care s-a spus că are toate specificațiile de mai sus.

Prototipul nu va sosi în variantă finală. Este gândit pentru a testa software-ul și hardware-ul ce urmează a fi implementat în versiunile finale. Probabil că Nokia va menține look-ul de la N9 - Lumia 800 & 900, cel puțin pentru unul dintre smartphone-urile noi.

Prototipul Nokia cu Windows Phone 8

Vorbim de smartphone cu Windows Phone 8 cu forme rectangulare, taste capacitive la bază cu rol de Back, tasta Windows ce aduce în ecranul de start și cea pentru search via Bing. Ca design îmi amintește de BlackBerry PlayBook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×