Google ne-ar putea pregăti o tabletă de 10.2 inch denumită Pixel-C; primele detalii ies la iveală

764 ori
<b>Google ne-ar putea pregăti o tabletă de 10.2 inch denumită Pixel-C; primele detalii ies la iveală</b>Cu doar c&acirc;teva ore rămase p&acirc;nă la startul evenimentului Google, aflăm o informație foarte interesantă despre un alt produs la care gigantul IT lucrează &icirc;n acest moment. Un raport proaspăt sosit pe web ne si dezvăluie faptul că...

Cu doar câteva ore rămase până la startul evenimentului Google, aflăm o informație foarte interesantă despre un alt produs la care gigantul IT lucrează în acest moment. Un raport proaspăt sosit pe web ne si dezvăluie faptul că Google ne pregătește o tabletă de 10.2 inch denumită Pixel-C.

Potrivit acestor zvonuri, device-ul urmează a adopta un panou touchscreen cu o densitate a pixelilor de 308 ppi, un procesor quad-core Nvidia Tegra X1, 3 GB memorie RAM și un port USB Type-C. Aparent, vom avea parte de un design similar cu noul Chromebook Pixel, notebook-ul ce rulează Chrome OS.

Pe lângă aceste dotări de ordin tehnic, aflăm că tableta va sosi încă de la debut cu două accesorii de tip tastatură, una fiind realizată din aluminiu, și cealaltă din piele. La fel ca și notebook-ul mai sus menționat, se așteaptă ca prețul acestei tablete să nu fie unul prea accesibil pentru utilizatorul de rând, detaliu ce îl vom afla pe viitor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×