Lenovo ZUK Z1 ajunge la QuickMobile; vine cu CyanogenMod 12.1 și 3 GB memorie RAM

1.468 ori
<b>Lenovo ZUK Z1 ajunge la QuickMobile; vine cu CyanogenMod 12.1 și 3 GB memorie RAM</b>Așa cum ne-au obișnuit de-a lungul timpului, cei de la QuickMobile reușesc să aducă &icirc;n stoc cele mai inedite smartphone-uri lansate pe plan asiatic. Cea mai nouă introducere este Lenovo ZUK Z1, un smartphone cu design premium ce vine la pachet...

Așa cum ne-au obișnuit de-a lungul timpului, cei de la QuickMobile reușesc să aducă în stoc cele mai inedite smartphone-uri lansate pe plan asiatic. Cea mai nouă introducere este Lenovo ZUK Z1, un smartphone cu design premium ce vine la pachet cu CyanogenMod 12.1 și alte dotări interesante.

Telefonul de față dispune de un panou Full HD IPS de 5.5 inch, de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și un scanner de amprente amplasat frontal sub butonul home. ZUK Z1 oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus, bliț dual-LED și stabilizare optică.

Pret ZUK Z1

Vom primi și un senzor frontal de 8 megapixeli, un port USB Type-C reversibil, cât și suport pentru două cartele SIM. Lenovo ZUK Z1 adoptă și o baterie de 4100 mAh, capacitate ce pe hârtie ne promite până la 38 ore de autonomie în modul convorbire 3G. Ca dimensiuni, ne uităm la un device cu greutate de 175 grame și grosime de 8.9 mm.

Smartphone-ul poate fi comandat de aici în limita stocului disponibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×