Guns 4 Hire Review: un joc greu, dar plăcut, un freemium reușit! (Video)

1.181 ori
<b>Guns 4 Hire Review: un joc greu, dar plăcut, un freemium reușit! (Video)</b>Dacă tot am avut tableta Microsoft Surface RT în teste am decis să testăm și câteva jocuri pe ea, printre care și Guns 4 Hire, pe care îl găsiți și pe alte platforme la această oră. Acesta este un joc de acțiune cu elemente de strategie,...

Dacă tot am avut tableta Microsoft Surface RT în teste am decis să testăm și câteva jocuri pe ea, printre care și Guns 4 Hire, pe care îl găsiți și pe alte platforme la această oră. Acesta este un joc de acțiune cu elemente de strategie, ceva care mie îmi place să numesc "tower offense" și nu tower defense.

Titlul va permite să controlați o echipă de 4 mercenari, care iau cu asalt o tabără inamică, protejează un obiectiv sau au de lichidat teroriști. Cei 4 sunt prototipul de macho/Rambo și au arme precum lansatoare de rachete, aruncătoare de flăcări și mitraliere. Fiecare armă suporta upgrade-uri și le puteți cumpăra personajelor și armuri noi și alte echipamente. Puteți folosi și câteva arme în plus, precum turete, grenade și chiar atacuri aeriene poziționate de voi pe hartă.

Guns 4 Hire

Aveți la dispoziție 17 misiuni în 3 locuri diferite din lume și veți deplasa echipa pur și simplu apăsând pe ecran. Puteți apăsa pe anumiți inamici sau obiecte explozibile pentru a le lovi/detona și veți obține și bonusuri dacă omorâți 4 inamici simultan sau îi loviți cu explozia unui butoi de benzină/vehicul. Deși jocul e freemium, nu vă veți simți presați să cumpărați ceva neapărat, resursele din joc fiind de ajuns. Grafica arată bine și gameplay-ul e atractiv, într-o combinație care de la noi primește nota 9 din 10.

Jocul îl găsiți aici pe Windows 8 și aici pe Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×