Dropbox primește o actualizare În versiunea iOS, include un PDF viewer și notificare pentru partajare de fișiere

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 635 ori
<b>Dropbox primește o actualizare În versiunea iOS, include un PDF viewer și notificare pentru partajare de fișiere</b>Dropbox a lansat la finalul acestei săptămâni actualizarea la versiunea 2.1 a aplicației sale pentru iOS. Aceasta implică 3 îmbunătățiri importante și trebuie menționat că nouă versiune a aplicației necesita iOS 5.0 sau o versiune...

Dropbox a lansat la finalul acestei săptămâni actualizarea la versiunea 2.1 a aplicației sale pentru iOS. Aceasta implică 3 îmbunătățiri importante și trebuie menționat că nouă versiune a aplicației necesita iOS 5.0 sau o versiune ulterioară.

Nouă aplicație vine cu un PDF viewer, un sistem modificat de aranjare a fișierelor după data și notificări push pentru situațiile când un alt utilizator partajează un folder cu voi. O funcție similară cu această din urmă apăruse și în clientul Android recent. Actualizarea lui Dropbox pe iOS ocupa doar 13.8 MB și poate fi descărcată de aici. Sortarea fișierelor în funcție de dată este o funcție binevenită, care ar fi trebuit să fie inclusă în Dropbox încât de la început, dacă mă întrebați pe mine.

Din câte am văzut în zona de comentarii pe iTunes, se pare că nu tuturor le funcționează PDF viewer-ul în Dropbox 2.1 for iOS, deci că de obicei vă așteptam cu comentarii pe această temă, în zona de commenturi de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×