HP, ASUS și Dell ne pregătesc tablete și notebook-uri cu Windows 10 la bord pentru luna octombrie

947 ori
<b>HP, ASUS și Dell ne pregătesc tablete și notebook-uri cu Windows 10 la bord pentru luna octombrie</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, odată cu lansarea primelor smartphone-uri Microsoft cu Windows 10 Mobile la bord, putem spune că noul sistem de operare dezvoltat de compania IT &icirc;ncepe &icirc;ncet &icirc;ncet să se răsp&acirc;ndească. Iar la...

Începând de astăzi, odată cu lansarea primelor smartphone-uri Microsoft cu Windows 10 Mobile la bord, putem spune că noul sistem de operare dezvoltat de compania IT începe încet încet să se răspândească. Iar la acest capitol vor contribui și alți producători hardware ce vor dezvălui la rândul lor noi device-uri.

Din cadrul unui articol publicat chiar pe blogul Windows, aflăm că pe parcursul acestei luni vor avea loc evenimente multiple alături de companii ca și HP, Dell, Asus, Acer, Toshiba, dar și Lenovo, producători ce vor lansa atât tablete, dar și notebook-uri cu noua versiune Windows la bord.

Poate una dintre cele mai interesante noutăți din Windows 10 este și reîntoarcerea butonului start, lucru pe care mulți utilizatori și-l doreau. De asemenea, această versiune ne aduce asistentul vocal Cortana, și un centru de notificări însoțit de tile-uri către anumite funcții ce pot fi activate instant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×