Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 772 ori
<b>Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K</b>După ce anterior vedeam un video hands-on cu BlackBerry Priv, telefon aflat chiar &icirc;n m&acirc;inile lui John Chen (CEO-ul companie), iată că astăzi ni se prezintă noi fotografii cu device-ul &icirc;n cauză ce rulează Android. Imaginile sosite...

După ce anterior vedeam un video hands-on cu BlackBerry Priv, telefon aflat chiar în mâinile lui John Chen (CEO-ul companie), iată că astăzi ni se prezintă noi fotografii cu device-ul în cauză ce rulează Android. Imaginile sosite pe web confirmă câteva dintre specificațiile vehiculate în ultimul timp.

Aflăm că telefonul vine într-adevăr cu un chip pe 64-bit, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core, dar și faptul că senzorul foto de 18 megapixeli este capabil să realizeze captură video la rezoluție 4K Ultra HD la un framerate de 30fps.

Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K

Din câte aflam anterior, smartphone-ul BlackBerry Priv vine cu un display curbat spre margini la fel ca și Galaxy S6 Edge, panou ce măsoară 5.5 inch în diagonală. De asemenea, smartphone-ul va avea și o tastatură qwerty de tip slide ce va funcționa pe post de trackpad pentru navigarea prin diferite meniuri.

BlackBerry Priv

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×