Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K

840 ori
<b>Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K</b>După ce anterior vedeam un video hands-on cu BlackBerry Priv, telefon aflat chiar &icirc;n m&acirc;inile lui John Chen (CEO-ul companie), iată că astăzi ni se prezintă noi fotografii cu device-ul &icirc;n cauză ce rulează Android. Imaginile sosite...

După ce anterior vedeam un video hands-on cu BlackBerry Priv, telefon aflat chiar în mâinile lui John Chen (CEO-ul companie), iată că astăzi ni se prezintă noi fotografii cu device-ul în cauză ce rulează Android. Imaginile sosite pe web confirmă câteva dintre specificațiile vehiculate în ultimul timp.

Aflăm că telefonul vine într-adevăr cu un chip pe 64-bit, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core, dar și faptul că senzorul foto de 18 megapixeli este capabil să realizeze captură video la rezoluție 4K Ultra HD la un framerate de 30fps.

Fotografii hands-on cu BlackBerry Priv confirmă prezența unui chip 64-bit și a opțiunii de captură 4K

Din câte aflam anterior, smartphone-ul BlackBerry Priv vine cu un display curbat spre margini la fel ca și Galaxy S6 Edge, panou ce măsoară 5.5 inch în diagonală. De asemenea, smartphone-ul va avea și o tastatură qwerty de tip slide ce va funcționa pe post de trackpad pentru navigarea prin diferite meniuri.

BlackBerry Priv

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×