HP pregătește o nouă tabletă denumită 10 G2; aceasta este certificată de FCC și Bluetooth SIG

1.035 ori
<b>HP pregătește o nouă tabletă denumită 10 G2; aceasta este certificată de FCC și Bluetooth SIG</b>&Icirc;n ultimul an cei de la HP au lăsat-o cam moale &icirc;n ceea ce privește lansarea de tablete pe piață, dar totuși aceștia nu au renunțat complet la afacere. Astăzi aflăm că producătorul american ne pregătește un nou astfel de device...

În ultimul an cei de la HP au lăsat-o cam moale în ceea ce privește lansarea de tablete pe piață, dar totuși aceștia nu au renunțat complet la afacere. Astăzi aflăm că producătorul american ne pregătește un nou astfel de device numit HP 10 G2, tabletă care cel mai probabil va aduce un panou de 10 inch.

Ni se dezvăluie faptul că cei de la FCC și Bluetooth SIG tocmai au certificat tableta în cauză, model ce adoptă un chip MediaTek MT8127A de 1.5 GHz. Din păcate, agenția americană nu scapă și alte detalii cu privire la memoria internă, cantitatea de memorie RAM, sau capacitatea bateriei.

HP 10 G2

Totuși, ne putem aștepta ca acest produs să ofere din start Android Lollipop, un slot microSD, conectivitate Bluetooth, WiFi și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și atașarea unui stick de memorie. Din câte putem remarca în fotografia de mai sus, tableta va aduce și sunet DTS, introducere ce nu sună deloc rău.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×