HTC anulează proiectul unei tablete Windows RT, din cauza cererii scăzute

Autor:  | Publicat în:  HTC 980 ori
<b>HTC anulează proiectul unei tablete Windows RT, din cauza cererii scăzute</b>După ce Samsung a decis să renunțe la proiectul tabletei sale Ativ cu Windows RT, sau cel puțin a decis sa nu o mai vândă în unele țări, iată că și HTC ar fi avut în proiect o tabletă similara, care primește același tratament. &nbsp;...

După ce Samsung a decis să renunțe la proiectul tabletei sale Ativ cu Windows RT, sau cel puțin a decis sa nu o mai vândă în unele țări, iată că și HTC ar fi avut în proiect o tabletă similara, care primește același tratament.

Soarta lui Windows RT pare pecetluită, iar OS-ul ar putea dispărea complet odată cu sosirea lui Windows Blue. Decizia celor de la HTC de a renunța la tableta cu Win RT ar fi fost luată din cauza cererii scăzute și a vânzărilor slabe ale terminalelor cu diagonală mare și RT OS la bord. Există în continuare un proiect al taiwanezilor de a lansa o tabletă de 7 inch cu varianta ARM de Windows.

Dacă sunteți curioși, aflați că Windows RT a generat vânzări de doar 200.000 de terminale și asta din octombrie până acum, conform cifrelor furnizate de către IDC. Tableta de 10+ inch (aparent 12) care era în proiect la HTC ar fi costat mult atât producătorul cât și clienții. O tabletă de 7 inch cu Windows RT care va sosi la toamnă pare un produs ceva mai viabil, asta dacă nu vine Nokia cu o propunere similară și funcții mai atractive. Ați cumpăra un astfel de device?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×