HTC ar lucra la o nouă tableta de 8.9 inch cu camera de 16 MP; Iată primele specificaţii!

665 ori
<b>HTC ar lucra la o nouă tableta de 8.9 inch cu camera de 16 MP; Iată primele specificaţii!</b>Deşi HTC Nexus 9 nu a fost o tabletă prea apreciată, se pare că producătorul sau pregăteşte deja o altă tableta, care va servi mai degrabă ca urmaş pentru modelul Flyer. Ştim că pe 8 aprilie HTC are organizat un eveniment, pe care &icirc;l...

Deşi HTC Nexus 9 nu a fost o tabletă prea apreciată, se pare că producătorul sau pregăteşte deja o altă tableta, care va servi mai degrabă ca urmaş pentru modelul Flyer. Ştim că pe 8 aprilie HTC are organizat un eveniment, pe care îl asociem deocamdată cu debutul lui HTC One M9+ şi HTC One E9, dar acolo am putea vedea şi o nouă tableta.

Conform unor surse din China, noul device va avea o diagonală de 8.9 inch şi o rezoluţie de 2048 x 1530 pixeli. La bord se va afla un procesor octa core Allwinner H8 de 2.2 GHz (28 nm), dar şi un GPU PowerVR SGX544 şi 2 GB RAM. 16 sau 32 GB de stocare vor fi incluşi aici, iar tableta va incorpora o cameră de 16 MP în spate şi una frontală de 8 MP.

Noul model va măsura 7.88 mm în grosime şi va include o baterie de 6700 mAh. Ca OS vom primi Android 5.0 cu HTC Sense 7.0 aplicat peste. Difuzoarele stereo BoomSound se vor afla la posturi şi aparent vor exista două versiuni ale acestui produs: una doar cu WiFi, HTC T1H şi una cu LTE, HTC T1H LTE. Ambele ar urma să fie lansate în mai, la preţuri accesibile.

Credeţi că avea succes acest nou model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×