HTC ar putea lansa o nouă tabletă pe piață; aceasta va fi similară lui Nexus 9 la capitolul design

Autor:  | Publicat în:  HTC 529 ori
<b>HTC ar putea lansa o nouă tabletă pe piață; aceasta va fi similară lui Nexus 9 la capitolul design</b>După cum bine știți, anul trecut odată cu debutul lui Nexus 6, gigantul Google a prezentat și tableta Nexus 9, device dezvoltat în parteneriat cu HTC care marca revenirea taiwanezilor pe piața de tablete la mai bine de 2 ani de la ultimul model...

După cum bine știți, anul trecut odată cu debutul lui Nexus 6, gigantul Google a prezentat și tableta Nexus 9, device dezvoltat în parteneriat cu HTC care marca revenirea taiwanezilor pe piața de tablete la mai bine de 2 ani de la ultimul model lansat, și anume HTC Flyer.

La scurt timp după lansarea lui Nexus 9, în presă au început să apară și unele zvonuri ce făceau referire la faptul că HTC pregătește și alte tablete, de aceasă dată modele sub brand propriu. Din câte aflăm astăzi prin intermediul contului de Twitter @upleaks, se pare că într-adevăr HTC are în plan lansarea unei noi tablete.

Potrivit acestora, tableta pregătită de taiwanezi va sosi cel mai probabil la mijlocul acestui an, iar din punct de vedere al dimensiunilor, device-ul va fi foarte similar cu Nexus 9. Cu toate acestea, pe partea de specificații hardware, noua tabletă ar putea integra dotări ceva mai diferite în comparație cu modelul Google.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×