Apple Watch e deja interzis la examene, curând și la volan

903 ori
<b>Apple Watch e deja interzis la examene, curând și la volan</b>După ce am văzut că Apple Watch a fost deja clonat în China, el a fost acum și interzis în sălile de examene. El urmează să fie un potențial paria în școli și facultăți, cum este și Google Glass de altfel, în baruri sau cinematografe....

După ce am văzut că Apple Watch a fost deja clonat în China, el a fost acum și interzis în sălile de examene. El urmează să fie un potențial paria în școli și facultăți, cum este și Google Glass de altfel, în baruri sau cinematografe.

Apple Watch se lansează în primăvară și până atunci universitățile din Marea Britanie au început să pună interdicții cu privire la purtarea de ceasuri smart în sala de examen. Mai nou sunt interzise chiar orice tipuri de ceas, de vreme ce profesorii supraveghetori nu mai fac diferența între unul standard și unul smart. Scuza cu "nu știu cât e ceasul" a dispărut, după ce universitățile au anunțat că vor furniza ceasuri de birou la fiecare bancă.

Reglementări similare se aplică pentru telefoanele mobile de mulți ani, iar acum a venit rândul ceasurilor să fie "discriminate" în timpul testelor. Smartwatchurile există de ceva vreme, dar a fost nevoie să apară un Apple Watch pentru ca ele să fie luate în serios de profesori. Popularitatea segmentului va fi ajutată mult de Apple, analiștii de la IHS prezicând că întreg segmentul își va înmulți cu 7 cota de piață până în 2019.

între timp și autoritățile britanice doresc să ia măsuri contra celor care își verifică ceasul smart la volan, considerând acest lucru un pericol.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×