HTC dorește intrarea pe piețele În curs de dezvoltare, pregătește o nouă tableta

1.163 ori
<b>HTC dorește intrarea pe piețele În curs de dezvoltare, pregătește o nouă tableta</b>HTC are planuri mari pentru perioada următoare, anunțând ieri că intenționează să intre în forță pe piețele emergente și să lanseze o nouă tableta. Informațiile vin chiar de la Reuters, care îl citează pe CEO-ul Peter Chou. Acesta a...

HTC are planuri mari pentru perioada următoare, anunțând ieri că intenționează să intre în forță pe piețele emergente și să lanseze o nouă tableta. Informațiile vin chiar de la Reuters, care îl citează pe CEO-ul Peter Chou. Acesta a vorbit despre viitorul producătorului taiwanez pe care îl conduce, dar și despre aspecte financiare și procese într-un interviu recent.

Aflat pe locul 4 în topul producătorilor de smartphone-uri, HTC se declară deschisă cu privire la achiztiile de brevete și are conștiința curată când vine vorba de dueluri în tribunale pe seama invențiilor. Chou și-a exprimat și dorința ca firma pe care o conduce să iasă în evidență și pe piața tabletelor, cu un produs unic și inconfundabil. în acest moment avem doar HTC Flyer pe piață și în curând și tableta Honeycomb Jetstream, ambele modele care nu se ridică la înălțimea lui iPad sau a altor modele Android.

Compania asiatică a avertizat investitorii că vânzările sale din trimestrul 4 nu vor fi atât de bune pe cât se spera, cel puțin în comparație cu trimestrele precedene, care au doborât recorduri pentru HTC. La urma urmei în intervalul final 2010 - început 2011 acțiunile companiei s-au triplat, iar vânzările au ajuns de 4 ori mai mari, deci ce își poate dori creatorul lui Sensation mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×