HTC Flyer, tableta cu Android 2.3 la bord sosește la MWC, se vinde din martie?

2.765 ori
<b>HTC Flyer, tableta cu Android 2.3 la bord sosește la MWC, se vinde din martie?</b>Odată cu apropierea lui MWC 2011, eveniment care va debuta pe 14 februarie, au început să apară și speculațiile. Cea mai recentă privește o tabletă, pe numele său HTC Flyer și aparent dotată cu Android 2.3 Gingerbread. Alegerea de OS pare...

Odată cu apropierea lui MWC 2011, eveniment care va debuta pe 14 februarie, au început să apară și speculațiile. Cea mai recentă privește o tabletă, pe numele său HTC Flyer și aparent dotată cu Android 2.3 Gingerbread. Alegerea de OS pare ciudată, mai ales știind că Android 3.0 Honeycomb este deja prezent pe câteva viitoare modele de tablete.

Ultima oară când "tabletă" și "HTC" se aflau în aceeași propoziție se discuta tot mai mult despre modelul Scribe, numele de cod dat acestui terminal al companiei taiwaneze. Acum, zvonurile afirmă că HTC Flyer va debuta la Mobile World Congress 2011, luna viitoare. Digitimes, aceeași sursă a informațiilor despre HTC Scribe detaliază și acest nou-venit.

Din câte știm până acum, ar trebui să ne așteptăm la o versiune mai mare a lui HTC Desire, dotată cu Android 2.3 și cu data de lansare programată pentru luna martie. Mai aflăm și că acest terminal va primi Android 3.0 la puțin timp după lansare, iar HTC va mai anunța încă două modele cu Honeycomb la bord în luna iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×