HTC Gratia, terminal Android entry-level, pe piață din februarie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.510 ori
<b>HTC Gratia, terminal Android entry-level, pe piață din februarie</b>HTC Gratia este un telefon entry-level cu Android 2.2 la bord și care urmează să fie lansat în luna februarie, cel puțin în Marea Britanie. El va fi însoțit de modelul HTC 7 Pro, unul dintre cele mai așteptate telefoane Windows Phone 7. &nbsp;...

HTC Gratia este un telefon entry-level cu Android 2.2 la bord și care urmează să fie lansat în luna februarie, cel puțin în Marea Britanie. El va fi însoțit de modelul HTC 7 Pro, unul dintre cele mai așteptate telefoane Windows Phone 7.

Deocamdată nu avem informații în legătură cu operatorii care vor vinde handsetul Gratia sau prețul său, dar iată cum arată lista de specificații:

  • Conectivitate: HSPA/WCDMA, quadband GSM/EDGE, Bluetooth 2.1+EDR, WiFi b/g, GPS
  • Display: 3.2 inch, rezoluție HVGA
  • Memorie: 512MB ROM, 384MB RAM, slot microSD
  • CPU: 600MHz, Qualcomm

Practic, HTC Gratia este versiunea europeană a lui HTC Aria, cu aceleași specificații ca și modelul de peste Ocean. în ce privește HTC 7 Pro, pe acesta îl cunoaștem din octombrie, când a fost lansat OS-ul WP7. Acesta este un temrinal business, cu o tastatură glisantă QWERTY, display de 3.6 inch și procesor de 1GHz.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×