HTC pregătește lansarea tabletelor 2PMW100 și H7; acestea ajung în India pentru testare

772 ori
<b>HTC pregătește lansarea tabletelor 2PMW100 și H7; acestea ajung în India pentru testare</b>&Icirc;ntr-o perioadă &icirc;n care afacerea cu smartphone-uri pare a contribui serios la deprecierea acțiunilor de pe piață, iată că HTC ne pregătește de această dată lansarea a două tablete, device-uri ce au fost regăsite recent...

Într-o perioadă în care afacerea cu smartphone-uri pare a contribui serios la deprecierea acțiunilor de pe piață, iată că HTC ne pregătește de această dată lansarea a două tablete, device-uri ce au fost regăsite recent într-un document de import din India. Una dintre acestea, este și modelul 2PMW100, tabletă ce a sosit de curând în India pentru testare.

Potrivit acestui document de import, valoarea unei tablete 2PMW100 este de 463$, sumă ce ne indică din start faptul că vom avea de-a face cu un model high-end. Aparent, aceasta va avea specificații similare cu tableta produsă pentru Google, și anume Nexus 9, device cu display de 8.9 inch, 2 GB RAM și baterie de 6.700 mAh (preț actual în India - 389$).

Pe de altă parte, taiwanezii ne pregătesc și o tabletă de buget denumită HTC H7. Acest model va sosi cu 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un procesor quad-core de 1.2 GHz la pachet. Prețul său dezvăluit de Zauba, este de aproximativ 149$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×