HTC pregătește lansarea tabletelor 2PMW100 și H7; acestea ajung în India pentru testare

Autor:  | Publicat în:  HTC 675 ori
<b>HTC pregătește lansarea tabletelor 2PMW100 și H7; acestea ajung în India pentru testare</b>&Icirc;ntr-o perioadă &icirc;n care afacerea cu smartphone-uri pare a contribui serios la deprecierea acțiunilor de pe piață, iată că HTC ne pregătește de această dată lansarea a două tablete, device-uri ce au fost regăsite recent...

Într-o perioadă în care afacerea cu smartphone-uri pare a contribui serios la deprecierea acțiunilor de pe piață, iată că HTC ne pregătește de această dată lansarea a două tablete, device-uri ce au fost regăsite recent într-un document de import din India. Una dintre acestea, este și modelul 2PMW100, tabletă ce a sosit de curând în India pentru testare.

Potrivit acestui document de import, valoarea unei tablete 2PMW100 este de 463$, sumă ce ne indică din start faptul că vom avea de-a face cu un model high-end. Aparent, aceasta va avea specificații similare cu tableta produsă pentru Google, și anume Nexus 9, device cu display de 8.9 inch, 2 GB RAM și baterie de 6.700 mAh (preț actual în India - 389$).

Pe de altă parte, taiwanezii ne pregătesc și o tabletă de buget denumită HTC H7. Acest model va sosi cu 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un procesor quad-core de 1.2 GHz la pachet. Prețul său dezvăluit de Zauba, este de aproximativ 149$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×