Ce datorii au operatorii de telefonie mobilă din România și care dintre companii conduce detașat această listă

1.900 ori
<b>Ce datorii au operatorii de telefonie mobilă din România și care dintre companii conduce detașat această listă</b>Prin intermediul celor de la Ziarul Financiar, avem ocazia să aflăm astăzi mai multe detalii despre situația principalilor operatori de pe piața locală telecom. Astfel, &icirc;n tabelul de mai sus se pot regăsi detalii foarte interesante despre...

Prin intermediul celor de la Ziarul Financiar, avem ocazia să aflăm astăzi mai multe detalii despre situația principalilor operatori de pe piața locală telecom. Astfel, în tabelul de mai jos se pot regăsi detalii foarte interesante despre evoluția cifrei de afaceri, a profitului, cât și a datoriilor pe care Orange, Vodafone sau RCS&RDS le înregistrează la ora actuală.

Primul lucru remarcat este acela că Orange România a obținut cel mai mare profit net, în timp ce RCS&RDS se poate lăuda cu cea mai mare creștere a numărului de angajați. Aflați totodată și faptul că datoriile celor 10 operatori listați mai sus, au crescut destul de mult comparativ cu situația de anul trecut.

La fel ca și în ultimii ani, cei trei mari jucători din industrie au rămas aceeași, și anume Orange, Vodafone, respectiv Telekom Fix. Deși RCS&RDS a înregistrat o creștere de 10% a cifrei de afaceri, se pare că datoriile companiei au crescut cu 9 procente la aproximativ 4.3 miliarde lei, o cifră ce însumează datoriile Vodafone și Orange la un loc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×