HTC Quattro, tableta quad core ni se dezvăluie, acum și cu o imagine

1.225 ori
<b>HTC Quattro, tableta quad core ni se dezvăluie, acum și cu o imagine</b>Aflasem cu câteva zile în urmă că HTC ar pregăti o tabletă quad core, pe care să o prezinte la MWC 2012, dar aici s-au oprit detaliile cu privire la misteriosul produs. Ei bine, acum avem parte de un nume pentru acest device, dar și de o listă de...

Aflasem cu câteva zile în urmă că HTC ar pregăti o tabletă quad core, pe care să o prezinte la MWC 2012, dar aici s-au oprit detaliile cu privire la misteriosul produs. Ei bine, acum avem parte de un nume pentru acest device, dar și de o listă de specificații și de urmatoarea imagine, publicată de catre cei de la pocketnow.

HTC Quattro este numele primei tablete quad core de la HTC, confirmată chiar de către CEO-ul Peter Chou. Terminalul vine cu un display de 10.1 inchi, cu o rezoluție de 1280 x 760 pixeli, un procesor Nvidia Tegra 3 AP30 și 1 GB RAM. Dotările sale mai includ și 16 GB memorie internă, un slot microSD, Bluetooth 4.0, WiFi și numeroși senzori.

Tableta va avea o grosime de mai puțin de 9 mm și va incorpora și tehnologia Beats Audio, exact ca și noile smartphone-uri HTC. Quattro se folosește de o cameră de doar 2 megapixeli cu suport pentru captura video HD, în vreme ce camera frontală de 1.3 megapixeli va fi folosită pentru videoconvorbiri în 720p. Pe HTC Quattro vom vedea și varianta HD a serviciului HTC Watch, care ne pune la dispoziție filme, iar la pachet cu produsul vom avea și un cont Dropbox.

Nici stylusul nu este neglijat, iar tehnologia HTC Scribe va fi în acțiune și pe acest terminal. Lansarea să va avea loc la începutul lui 2012 cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×