Nokia Lumia 800, un hit În Marea Britanie, hit și pe Mobilissimo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.489 ori
<b>Nokia Lumia 800, un hit În Marea Britanie, hit și pe Mobilissimo</b>în cazul în care nu știați, Nokia Lumia 800 este un hit în Marea Britanie, dar și pe Mobilissimo.ro, unde este al doilea cel mai căutat smartphone când vine vorba de preț, după Samsung Galaxy S II. Lumia 800 a debutat în Marea Britanie în...

în cazul în care nu știați, Nokia Lumia 800 este un hit în Marea Britanie, dar și pe Mobilissimo.ro, unde este al doilea cel mai căutat smartphone când vine vorba de preț, după Samsung Galaxy S II. Lumia 800 a debutat în Marea Britanie în această săptămână și a înregistrat numeroase comenzi până acum, purtătorii de cuvânt Nokia UK declarându-se mulțumiți de această lansare.

în plus, se pare că magazinele ar fi fost pline cu ocazia debutului acestui smartphone Mango. Totuși, Financial Times afirma că reacția în cazul operatorilor nu a fost chiar atât de bună, precomenzile prin aceștia fiind cu mult sub cele ale lui iPhone 4S și chiar inferioare unor modele Android. Orange a înregistrat cele mai multe comenzi, fiind cel mai de succes partener pentru Nokia. Probabil acest lucru se datorează faptului că Orange UK oferă și un Xbox 360 gratuit cu fiecare abonament de 18 sau 24 de luni.

Recent CEO-ul Nokia, Stephen Elop a declarat că se așteaptă ca vânzările să crească pe măsură ce trece timpul și nu brusc, mai ales că noile terminale Lumia reprezintă ceva complet nou, fără familiaritatea lui iOS sau Android. Așteptăm acum și un debut al lui Nokia Lumia 800 la noi în țară, unde smartphone-ul are toate atributele unui hit până acum.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×