HTC T1H este o nouă tableta de 8.9 inch, care vine cu un procesor AllWinner, conform scăpărilor

607 ori
<b>HTC T1H este o nouă tableta de 8.9 inch, care vine cu un procesor AllWinner, conform scăpărilor</b>Zvonurile despre o nouă tabletă HTC au revenit astăzi, modelul apăr&acirc;nd sub numele de cod HTC T1H şi &icirc;mpreună cu o listă solidă de specificaţii. Terminalul adoptă un display de 8.9 inch şi e dotat cu un procesor AllWinner. &nbsp; HTC...

Zvonurile despre o nouă tabletăHTC au revenit astăzi, modelul apărând sub numele de cod HTC T1H şi împreună cu o listă solidă de specificaţii. Terminalul adoptă un display de 8.9 inch şi e dotat cu un procesor AllWinner.

HTC pregăteşte pentru debut în China modelele M9 Plus, E9 şi E9 Plus, dar şi această tabletă, care ar urma să sosească în curând. Terminalul ar urma să măsoare 7.88 mm în grosime şi să includă un procesor octa core Allwinner H8, 16 sau 32 GB stocare, 2 GB RAM şi un ecran de 8.9 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1530 pixeli. La bord se va afla şi GPS, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 1.6 MP.

HTC T1H este o nouă tableta de 8.9 inch, care vine cu un procesor AllWinner, conform scăpărilor

Terminalul va include difuzoare BoomSound, o baterie de 6700 mAh şi va rula Android 5.0 cu HTC Sense 7.0 în versiunea pentru tablete. Va exista şi o versiune LTE a acestui device, iar zvonurile afirmă că acest produs ar putea debuta în luna mai. Se zvoneşte şi că acest device ar urma să aibă preţul mult mai accesibil decât al rivalilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×