Noua tabletă Huawei MediaPad M5 primeşte certificarea Bluetooth SIG, sub numele de cod SHT-AL09/W09

1.136 ori
<b>Noua tabletă Huawei MediaPad M5 primeşte certificarea Bluetooth SIG, sub numele de cod SHT-AL09/W09</b>Zilele trecute scriam despre scăpările legate de o nouă tableta Huawei, pe care o menţionam sub numele de MediaPad M4. Se pare că de fapt va ajunge în magazine drept MediaPad M5, judecând după cele mai noi scăpări, inclusiv o certificare Bluetooth SIG.

Zilele trecute scriam despre scăpările legate de o nouă tableta Huawei, pe care o menţionam sub numele de MediaPad M4. Se pare că de fapt va ajunge în magazine drept MediaPad M5, judecând după cele mai noi scăpări, inclusiv o certificare Bluetooth SIG.

E oarecum lesne de înţeles de ce Huawei a făcut această alegere, cifra "4" fiind ghinionista în China. De aceea nici nu a existat OnePlus 4 şi s-a sărit direct la OnePlus 5. Noul terminal apare sub numele de cod SHT-AL9/W09 în certificarea Bluetooth SIG. Huawei MediaPad M5 ar trebui să fie o tabletă cu ecran de 8.4 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli şi sunt şanse mari să o vedem anunţată la MWC 2018 la final de februarie.

Noua tabletă Huawei MediaPad M5 primeşte certificarea Bluetooth SIG, sub numele de cod SHT-AL09/W09

Documentele mai menţionează şi suportul Bluetooth 4.2, Android 8.0 Oreo şi un procesor Kirin 960. Personal mă aşteptam la un Kirin 970, dar probabil că ar fi urcat preţul device-ului prea mult. Nu ar strica nici difuzoarele generoase Harman Kardon de pe MediaPad M3 dar actualizate şi nici o cameră ca la modelul acela. Camera ne făcuse o impresie buna pe M3. Un corp metalic şi un scanner de amprente sunt şi ele obligatorii.

Aflăm mai multe în următoarele săptămâni, iar preţul ar trebui să fie de 300-400 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×