Nokia 2 primeşte certificarea Bluetooth SIG şi se apropie de debut

855 ori
<b>Nokia 2 primeşte certificarea Bluetooth SIG şi se apropie de debut</b>Pe finalul acestui an este așteptat și debutul lui Nokia 2, telefon entry-level ce se va reamarca printr-o generoasă baterie de 4000 mAh. Astăzi descoperim că smartphone-ul tocmai ce a bifat certificarea Bluetooth SIG, semn că lansarea sa este

Am văzut la viaţa mea multe telefoane entry level, printre care si unele ce încă propun 1 GB RAM şi în anul de graţie 2017. Ce îl separă pe Nokia 2 de întregul segment entry level din care face parte e bateria impresionantă de 4000 mAh. Azi aflăm că terminalul a primit certificarea Bluetooth SIG, ceea ce îl apropie cu un pas de lansare.

Nokia 2

Terminalul apare chiar cu numele de Nokia 2 în documente de această dată, după ce figurase ca nume de cod precum "TA-1029" până acum. În ultima vreme acest handset entry level a tot apărut pe web, în diferite certificări, listări de retaileri şi scăpări. La ultima verificare usese aprobat de autorităţile din Rusia, dar apăruse şi listat de un retailer american la preţul de 99 dolari.

Ar trebui să debuteze luna viitoare (sau poate chiar pe 31 octombrie) şi să includă un procesor Snapdragon 210 sau 212, plus bateria de 4000 mAh ca selling point. Mă surprinde faptul că zvonurile afirmă că va avea butoane virtuale şi nu capacitive, ceea ce e mare lucru în zona entry level. Telefonul va mai veni cu Android 7.1.1 Nougat, probabil cu cameră principală de 5 MP şi 8 sau 16 GB stocare.

Probabil are şi slot microSD, suport 4G LTE şi sunt curios dacă va trece la Android Oreo având în vedere promisiunile HMD Global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×