MWC 2018: Huawei MediaPad M5 8 hands-on review - tableta cu Oreo cu corp metalic (Video)

1.300 ori
<b>MWC 2018: Huawei MediaPad M5 8 hands-on review - tableta cu Oreo cu corp metalic (Video)</b>Nu suntem la MWC 2018 doar să admirăm cele mai noi telefoane, ci şi tablete de ultima generaţie. Printre acestea se numără şi Huawei MediaPad M5 8, tableta cu ecran de 8.4 inch care primeşte un hands on Mobilissimo.ro mai jos.

Nu suntem la MWC 2018 doar să admirăm cele mai noi telefoane, ci şi tablete de ultima generaţie. Printre acestea se numără şi Huawei MediaPad M5 8, tableta cu ecran de 8.4 inch care primeşte un hands-on Mobilissimo.ro mai jos.

Spre deosebire de precedentele tablete Huawei, acum avem de unde alege, în cadrul seriei MediaPad M5. Avem modele de 8.4 inch, de 10.8 inch, ba chiar şi o versiune Pro cu stylus şi tastatură. În plus, avem de ales între tablete cu WiFi şi modele cu LTE. Modelul de faţă porneşte de la 349 de euro, în versiunea WiFi cu 32 GB stocare. Designul aminteşte de un smartphone Huawei Mate last gen ceva mai mare, iar device-ul aduce şi difuzoare stereo (jos şi sus) şi un scanner de amprente.

În mod inedit, ca şi telefoanele, tableta renunţă la jack audio şi oferă un adaptor USB Type-C to 3.5 mm la pachet. Camera de 13 megapixeli ar trebui să fie impresionantă, chiar şi numai prin simplul fapt că predecesorul MediaPad M3 făcea poze bune şi nu mă aştept la un downgrade aici. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP şi că o menţiune secundară pe multe reţele de socializare încă folosesc o fotografie pe care mi-am făcut-o cu MediaPad M3. Construcţia tabletei e solidă, rezoluţia e generoasă, 2560 x 1600 pixeli, iar procesorul Kirin 960 e excelent la aşa un preţ. Mi-aş dat iPad Mini-ul pe aşa ceva.

Prezentare Huawei MediaPad M5 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×