Apple primește un brevet pentru ochelari smart și o aplicație Lifestreaming

908 ori
<b>Apple primește un brevet pentru ochelari smart și o aplicație Lifestreaming</b>Apple e ocupată la început de an, primind o serie de brevete interesante astăzi. Biroul de Brevete și Trademarkuri SUA a publicat 28 de brevete nou acordate celor de la Apple, care au de-a face atât cu ochelari smart, cât și cu un foarte interesant...

Apple e ocupată la început de an, primind o serie de brevete interesante astăzi. Biroul de Brevete și Trademarkuri SUA a publicat 28 de brevete nou acordate celor de la Apple, care au de-a face atât cu ochelari smart, cât și cu un foarte interesant sistem de Lifestreaming.

Cu un an în urma Apple cumpăraBroadMap, iar rezultatele achiziției se văd prin intermediul acestor brevete. Conceptul de "lifestreaming" este de a transmite (prin ochelari smart și camera lor în acest caz) momente din viața unei persoane sub forma unui flux de conținuturi. și Microsoft are un proiect de acest gen și sunt sigur că și Facebook va dori să se implice cât de curând.

Apple primește un brevet pentru ochelari smart și o aplicație Lifestreaming

Noul brevet acordat celor de la Apple are de-a face cu social media online, în special cu adunarea de informații, dintr-o multitudine de domenii. Sunt menționate aspecte precum muncă, relații, sănătate, divertisment, știri și altele. Accesul la aceste servicii necesita de obicei o conexiune la Internet și de obicei există o dezorganizare a informației care "plutește" în jurul utilizatorului.

https://lh6.googleusercontent.com/sgdWmHxNwH0e4u-1trif-6PkDxoms7pRpCPAe2ZsMBF37EefVvGOg1xQwxoTwkXnMjNXsnGUnZqnU2zxv53fkeAJ4DQl-ZwuRqSMTg-ozo6puvqcMO2BDLzPUPhTeZxQlw

Social media a contribuit la acest haos, iar sistemul celor de la Apple ar putea pune ordine în cantitatea uriașă de informații pe care o avem de procesat zilnic. Un nou tip de "notiță" pe care o poate lua sistemul include text, un fișier audio, unul video, hyperlinkuri, un pointer către o sursă de informații sau o combinație între toate acestea. Ochelarii brevetați sunt capabil să măsoare dilatarea pupilei, clipitul, lacrimile, roșeața fetei, felul în care respira utilizatorul, înclinarea, vibrațiile din aer și multe altele.

Chiar și tonul vocii și activitatea creierului sunt menționate. Să fie acesta headsetul definitiv?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×