Radio FM pe iPhone? Acum se poate, prin nişte căşti speciale

921 ori
<b>Radio FM pe iPhone? Acum se poate, prin nişte căşti speciale</b>Dacă visul vostru este acela de a avea Radio FM pe iPhone fără a fi nevoie să accesați un stream online, atunci astăzi dorința vi se îndeplinește. Descoperim că pe piață și-a făcut apariția o nouă pereche de căști care oferă această funcționalitate

Asociaţiile care se ocupă cu reglementarea de radio AM/FM în SUA încearcă să împingă Apple să includă radio analog pe iPhone-uri de ani buni, dar fără succes. În ziua de azi lumea ascultă mai degrabă radio online, dar nostalgicii au în sfârşit un produs şi o soluţie pentru a aduce radio FM pe telefoanele Apple. Avem detalii mai jos.

Cei de la Blackloud au creat o pereche de căşti cu fir, care oferă o modalitate de a accesa radio-ul FM de pe iPhone. E pentru acel moment când rămâi fără credit la cartela şi nu mai poţi asculta posturile de radio preferate online. După cum ştiţi radio-ul FM e gratuit şi chiar dacă este un serviciu muribund, este în continuare folosit de multă lume. Blackloud AF1 FM este o pereche de căşti care integrează un tuner FM în telecomanda in line.

Cablul căştilor are rol de antenă radio, iar accesoriul se conectează la iPhone via Lighnting. Se lucrează şi la o variantă cu USB Type-C pentru telefoanele cu Android, iar aceea va sosi la anul. Playback-ul radio este controlat printr-o aplicaţie companion. E o soluţie cam forţată, de vreme ce multe telefoane au receivere FM, dar ele sunt dezactivate pe unele terminale.

Un scenariu util pentru radio-ul FM, că tot suntem în sezonul cutremurelor este cel al situaţiilor de urgenţă. Atunci când conexiunea celulară este copleşită, turnurile analogice radio continuă să emită. Cine vrea un Blackloud AF1 FM îl ia acum direct de la producător la suma de 79.89 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×