IFA 2015: Acer Predator 8 într-o experienţă hands-on Mobilissimo - o nouă tabletă de gaming interesantă (Video)

1.209 ori
<b>IFA 2015: Acer Predator 8 într-o experienţă hands-on Mobilissimo - o nouă tabletă de gaming interesantă (Video)</b>Piaţa tabletelor de gaming este o nişă larg deschisă pentru noi competitori şi &icirc;n afară de Nvidia Shield Tablet şi c&acirc;teva &icirc;ncercări de la Archos, plus clone chineze PSP, nu prea aveam opţiuni. Cel puţin p&acirc;nă la IFA 2015,...

Piaţa tabletelor de gaming este o nişă larg deschisă pentru noi competitori şi în afară de Nvidia Shield Tablet şi câteva încercări de la Archos, plus clone chineze PSP, nu prea aveam opţiuni. Cel puţin până la IFA 2015, acolo unde Acer a adus Predator 8, o tabletă de gaming de 8 inch, pe care colegul Claudiu Sima ne-o prezintă în clipul hands on de mai jos.

Terminalul va sosi în noiembrie, la preţul de 299 dolari şi se remarcă prin designul agresiv, pe care îl asociem mai nou cu laptopurile şi PC-urile de gaming Acer Predator şi nu cu Alienware. Se remarcă din start cele 4 difuzoare frontale ale acestui model, plasate în colţurile terminalului şi oferind Predator Quadio, un sistem de surround virtual, care va face jocurile să se audă fantastic.

Acer Predator 8

Observaţi că Asphalt 8 rulează pe acest terminal şi ecranul arăta excelent, cel puţin în acest clip. Sincer vorbind, în experienţa hands-on tableta arată mult mai compact decât în randări, care o făceau să pară masivă. Apropo de Asphalt 8, cumpărătorii tabletei primesc şi credite în valoare de 50 de dolari în joc. Device-ul aduce şi o cameră de 5 MP în spate, o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, Android 5.1 ca OS şi un procesor Intel Atom x7.

Acer Predator 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×