IFA 2014: Alcatel lansează tableta OneTouch Hero 8, cu ecran de 8 inch și carcasa metalică

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 661 ori
<b>IFA 2014: Alcatel lansează tableta OneTouch Hero 8, cu ecran de 8 inch și carcasa metalică</b>Alcatel se număra printre companiile prezente la IFA 2014, care au făcut impresie bună în acest an și la MWC 2014. Terminalul prezentat de francezii cumpărați de chinezii de la TCL este noul OneTouch Hero 8, o tabletă metalica de 8 inch cu...

Alcatel se număra printre companiile prezente la IFA 2014, care au făcut impresie bună în acest an și la MWC 2014. Terminalul prezentat de francezii cumpărați de chinezii de la TCL este noul OneTouch Hero 8, o tabletă metalica de 8 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli.

Terminalul va fi în magazine în această lună și vine cu un procesor MediaTek MT8392 octa core, dar și cu 2 GB RAM, 16 GB stocare și o cameră de 5 megapixeli în spate. Acest model dispune de o cameră frontală de 2 MP, o baterie de 4060 mah, WiFi, Bluetooth 4.0 și chiar și de suport 4G LTE. Alcatel OneTouch Hero 8 va fi capabil să realizeze și apeluri telefonice pe anumite piețe pe care va fi vândut.

OneTouch Hero 8

El suportă și Miracast, are un senzor infraroșu la bord, care va permite să folosiți tableta că telecomanda TV și vine cu slot microSD și suport opțional NFC. Există și accesorii pentru acest device, precum SideKick, un gadget Bluetooth care e un soi de telecomandă ce permite controlarea funcțiilor multimedia și răspunderea la mesaje. Există și o husă MagicFlip LED care vă alertează cu privire la mesajele primite.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×