Samsung Galaxy A5 (2017) are parte de o scăpare de zile mari, în imagini 3D şi un clip video (Video)

7.578 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) are parte de o scăpare de zile mari, în imagini 3D şi un clip video (Video)</b>Era de aşteptat să înceapă să apară modelele Samsung Galaxy A cu terminaţie (2017), mai ales că şi in 2015 pe final de an începuseră să apară şi cele de ediţie (2016). Ei bine, azi luăm contact cu Samsung Galaxy A5 (2017), un model care apare în randări ş

Era de aşteptat să înceapă să apară modelele Samsung Galaxy A cu terminaţie (2017), mai ales că şi in 2015 pe final de an începuseră să apară şi cele de ediţie (2016). Ei bine, azi luăm contact cu Samsung Galaxy A5 (2017), un model care apare în randări şi un clip video venite de la @OnLeaks pe filieră franceză, via Android Authority.

Abordarea de design e logică şi dacă Galaxy A5 (2016) împrumuta elemente de la Galaxy S6, atunci Galaxy A5 (2017) preia elemente de la Galaxy S7. Remarcăm aici marginile curbate ale spatelui şi parcă şi zona frontală are panoul uşor curbat pe margini. Cunoscut şi sub nume de cod SM-A520F, terminalul are o diagonală de 5.2 inch şi vine cu următoarele dimensiuni: 145 x 71 x 7.8 mm.

Asta înseamnă că handsetul ar avea cam aceleaşi dimensiuni cu predecesorul, doar că e cu jumătate de milimetru mai gros, probabil de dragul includerii unei baterii mai mari. Un aspect inedit pare a fi faptul că vom primi un soi de difuzor lateral, iar camera principală va fi aplatizata şi nu va mai ieşi în relief. Acest model va face şi trecerea la port USB Type-C şi ar urma să vină cu 3 GB RAM şi procesor Exynos 7880, conform listărilor din diferite baze de date şi benchmark-uri.

Nu e foarte clar ce materiale au fost alese pentru carcasa, dar e probabil vorba de sticlă şi metal. Am putea să vedem o lansare în decembrie, după modelul predecesorilor.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×