Seria Samsung Galaxy Fold va include pe viitor şi modele de 8 inch şi 13 inch, cu pliere duală

549 ori
<b>Seria Samsung Galaxy Fold va include pe viitor şi modele de 8 inch şi 13 inch, cu pliere duală</b>În ciuda problemelor semnalate în cazul lui Galaxy Fold săptămâna trecută, se pare că Samsung continuă dezvoltarea seriei de produse. Aparent ni se pregătesc şi modele de 8 inch şi 13 inch, cu pliere duală, pe care le

În ciuda problemelor semnalate în cazul lui Galaxy Fold săptămâna trecută, se pare că Samsung continuă dezvoltarea seriei de produse. Aparent ni se pregătesc şi modele de 8 inch şi 13 inch, cu pliere duală, pe care le detaliem mai jos.

Teoretic Galaxy Fold e la doar câteva zile de lansarea din SUA, dacă totul merge bine. În China lansarea a fost amânată totuşi ... Se pare că substratul de polimer pe care Samsung îl foloseşte pe Galaxy Fold face ecranul cu 50% mai subţire decât pe alte device-uri şi le permite sud-coreenilor să exploreze şi noi formaturi.

Spre exemplu se lucrează la modele G-type şi S-type, cu ecrane mult mai mari. G-Type ar fi capabil să se plieze de 2 ori chiar, ca litera "G" şi are o diagonală de 8 inch atunci când e deschis. Celalalt model arată ca o literă "S" strivită şi se desface până la o diagonală de 13 inch, adică fix cât un iPad Pro mai mare. Sursele afirmă că terminalele viitoare vor folosi majoritatea componentelor de pe smartphone-urile actuale, singurele diferenţe fiind la nivel de ecran.

Marea noutate este că aceste device-uri vor avea ecrane pliabile în două zone, nu doar una. Am văzut aşa ceva la Xiaomi în câteva teasere şi în brevete pentru modele Oppo sau LG. Dacă Samsung rezolvă ecuaţia fragilităţii şi camuflează pliurile cum trebuie suntem pe drumul cel bun.

Posibil să vedem noutăţi Galaxy Fold la IFA 2019 și prețurile pot trece și la cote mai mari, de 2500 sau 3000 de dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×