Următorul Nexus ar putea veni din China, sub forma lui Huawei Nexus 8

804 ori
<b>Următorul Nexus ar putea veni din China, sub forma lui Huawei Nexus 8</b>Surse din China, citate de către Gizmochina afirmă că următorul terminal Nexus ar putea veni din China &icirc;n acest an. E vorba despre un presupus Huawei Nexus 8, pe care &icirc;l vede mai jos randat de către Slashgear. &nbsp; Ei s-au inspirat din...

Surse din China, citate de către Gizmochina afirmă că următorul terminal Nexus ar putea veni din China în acest an. E vorba despre un presupus Huawei Nexus 8, pe care îl vede mai jos randat de către Slashgear.

Ei s-au inspirat din designul lui Huawei Honor 6 Plus, pe care l-au branduit pur şi simplu Nexus. Până acum existau voci care susţineau că Sony ar trebui să creeze un device Nexus, dar având în vedere problemele companiei, nu ar fi chiar o abordare indicată. Şi Motorola ar putea porni la drum cu o iniţiativă de gen, sau mai bine zis Lenovo, dacă tot ne orientăm spre China.

Următorul Nexus ar putea veni din China, sub forma lui Huawei Nexus 8

Dacă intradevăr Huawei realizează un Nexus 8, atunci acesta va avea un procesor Qualcomm, în ciuda problemelor companiei cu autorităţile din China. Google nu ar accepta un CPU MediaTek sau HiSilicon Kirin la interior, asta e sigur. E încă prea devreme să ne gândim la un terminal de genul, mai ales că Google I/O e încă departe şi nu ştim nici măcar care va fi următorul release Android.

Următorul Nexus ar putea veni din China, sub forma lui Huawei Nexus 8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×