iPad 2 anunțat În direct pe Mobilissimo; Live blogging minut cu minut de la evenimentul Apple!

1.543 ori
<b>iPad 2 anunțat În direct pe Mobilissimo; Live blogging minut cu minut de la evenimentul Apple!</b>Diseară la ora României 20:00 veți lăsa deoparte mărțișoarele și ghioceii, pentru ceva mult mai atractiv: noul iPad. Acesta va fi anunțat oficial de către Apple în cadrul unui eveniment oficial, care va fi transmis de către noi în regim de...

Diseară la ora României 20:00 veți lăsa deoparte mărțișoarele și ghioceii, pentru ceva mult mai atractiv: noul iPad. Acesta va fi anunțat oficial de către Apple în cadrul unui eveniment oficial, care va fi transmis de către noi în regim de live blogging, folosind fluxul informațional postat în timp real de către Engadget.

Astfel, veți putea asista la nașterea unui nou hit Apple și să aflați ce se ascunde sub carcasa lui iPad 2. Vom afla și dacă în sfârșit au fost ascultați utilizatorii primului iPad, care regretau lipsa camerei pe această tabletă, dar și dacă gigantul din Cupertino a decis să facă trecerea la un display de calitate superioară.

Chiar și cu câteva ore înainte de eveniment zvonurile și speculațiile continuă. Dacă iPad 2 va avea un procesor A5 și multe alte detalii și specificații aflați din relatarea noastră live de la ora 20.00. Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×