iPad 2 Își face apariția și În China? Mai subțire și cu spate aplatizat

1.926 ori
<b>iPad 2 Își face apariția și În China? Mai subțire și cu spate aplatizat</b>încă o serie de imagini cu un presupus iPad 2 își face apariția de această dată în China, iar terminalul pare a întruni toate caracteristicile pe care zvonurile de până acum le menționau drept specificații. &nbsp; Vă reamintim că astăzi la...

încă o serie de imagini cu un presupus iPad 2 își face apariția de această dată în China, iar terminalul pare a întruni toate caracteristicile pe care zvonurile de până acum le menționau drept specificații.

Vă reamintim că astăzi la ora României 20:00 Apple va prezenta oficial noul iPad, precedat ca de obicei de numeroase zvonuri, speculații și scurgeri de informații. Modelul din aceste imagini este mai subțire decât primul iPad, vine cu o parte din spate aplatizată, un difuzor de mari dimensiuni și două camere integrate.

Aceleași imagini ce provin din China ne arată că slotul pentru cartela SIM a fost repoziționat într-o zonă a tabletei unde ne așteptam să apară un cititor de carduri SD, conform unor zvonuri mai vechi. Ca de obicei, toate speculațiile vor fi dezmințite sau confirmate diseară, odată cu debutul tabletei.

iPad 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×