iPad Air 3 și iPad Mini 4 ar putea fi lansate spre sfârșitul acestui an, potrivit unui raport din Japonia

1.000 ori
<b>iPad Air 3 și iPad Mini 4 ar putea fi lansate spre sfârșitul acestui an, potrivit unui raport din Japonia</b>&Icirc;n ultimul timp auzim mai mult detalii legate despre iPad Pro, posibila tabletă de 12.9 inch a celor de la Apple, un device dezvoltat &icirc;n special pentru mediul business. Pe l&acirc;ngă această tabletă este normal ca gigantul din Cupertino...

În ultimul timp auzim mai mult detalii legate despre iPad Pro, posibila tabletă de 12.9 inch a celor de la Apple, un device dezvoltat în special pentru mediul business. Pe lângă această tabletă este normal ca gigantul din Cupertino să aducă și upgrade-uri pentru actualele sale device-uri de 9.7, respectiv 7.9 inch.

Dacă până acum informațiile despre aceste device-uri au lipsit, iată că un raport sosit astăzi din Japonia ne aduce câteva detalii interesante. Din câte aflăm, atât iPad Mini 4, dar și iPad Air 3 vor fi lansate în acest an, chiar la timp pentru sezonul de sărbători, perioadă în care se așteaptă vânzări importante pentru produsele IT&C.

Potrivit raportului, iPad Mini 4 va beneficia de un update mai important de această dată, fiind așteptat un nou procesor, un display mai calitativ, dar și o cameră foto principală de 8 megapixeli. De asemenea, noul iPad Mini urmează a sosi într-o carcasă metalică a cărei grosimi va fi de 6.1 mm.

Totuși, această decizie de a lansa în continuare noi iPad-uri este destul de interesantă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că vânzările de tablete Apple au scăzut cu 18% comparativ cu cele înregistrate anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×