iPad Air 3 și iPad Mini 4 ar putea fi lansate spre sfârșitul acestui an, potrivit unui raport din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Apple 974 ori
<b>iPad Air 3 și iPad Mini 4 ar putea fi lansate spre sfârșitul acestui an, potrivit unui raport din Japonia</b>&Icirc;n ultimul timp auzim mai mult detalii legate despre iPad Pro, posibila tabletă de 12.9 inch a celor de la Apple, un device dezvoltat &icirc;n special pentru mediul business. Pe l&acirc;ngă această tabletă este normal ca gigantul din Cupertino...

În ultimul timp auzim mai mult detalii legate despre iPad Pro, posibila tabletă de 12.9 inch a celor de la Apple, un device dezvoltat în special pentru mediul business. Pe lângă această tabletă este normal ca gigantul din Cupertino să aducă și upgrade-uri pentru actualele sale device-uri de 9.7, respectiv 7.9 inch.

Dacă până acum informațiile despre aceste device-uri au lipsit, iată că un raport sosit astăzi din Japonia ne aduce câteva detalii interesante. Din câte aflăm, atât iPad Mini 4, dar și iPad Air 3 vor fi lansate în acest an, chiar la timp pentru sezonul de sărbători, perioadă în care se așteaptă vânzări importante pentru produsele IT&C.

Potrivit raportului, iPad Mini 4 va beneficia de un update mai important de această dată, fiind așteptat un nou procesor, un display mai calitativ, dar și o cameră foto principală de 8 megapixeli. De asemenea, noul iPad Mini urmează a sosi într-o carcasă metalică a cărei grosimi va fi de 6.1 mm.

Totuși, această decizie de a lansa în continuare noi iPad-uri este destul de interesantă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că vânzările de tablete Apple au scăzut cu 18% comparativ cu cele înregistrate anul trecut.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×