Foşti angajaţi HTC şi Apple lucrează împreună la noi smartphone-uri, în cadrul firmei NextBit

Autor:  | Publicat în:  Nextbit 972 ori
<b>Foşti angajaţi HTC şi Apple lucrează împreună la noi smartphone-uri, în cadrul firmei NextBit</b>NextBit a pornit la drum ca un dezvoltator de software pentru terminale mobile, dar iată că pregăteşte acum şi produse hardware. Av&acirc;nd &icirc;n componenţa foşti angajaţi HTC şi Apple, compania ar putea folosi experienţa lor pentru a...

NextBit a pornit la drum ca un dezvoltator de software pentru terminale mobile, dar iată că pregăteşte acum şi produse hardware. Având în componenţa foşti angajaţi HTC şi Apple, compania ar putea folosi experienţa lor pentru a produce "the next big thing"... poate.

E interesant că tot mai mulţi producători de telefoane se orientează mai degrabă către software şi servicii, dar NextBit ia ruta inversă. Micuţa companie din San Francisco a anunţat la începutul acestei săptămâni că pregăteşte lansarea primului său smartphone. E vorba despre un handset cu Android la bord şi oficialii firmei au promis că vor oferi noi detalii în săptămânile viitoare.

Printre mai marii NextBit se numără şi Scott Croyle, fost şef de design de la HTC, care s-a alăturat acestui startup anul trecut. El este coleg cu foşti angajaţi Google, Apple şi chiar Amazon. Un produs prezentat de NexBit anul trecut a fost un software pentru transferul de status al unei aplicaţii numit Baton. El permitea continuarea utilizării unei aplicaţii în exact acelaşi mod şi la acelaşi nivel ca şi pe alt device.

Compania a strâns deja 18 milioane de dolari de la Accel Partners şi Google Ventures şi deşi are doar 20 de angajaţi, are planuri mari de viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×