eMAG adună sute de persoane în fața magazinului Apple Shop; primul client și-a făcut apariția la ora 5 dimineața

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.653 ori

Obișnuiam să vedem cozi uriașe în fața magazinelor Apple din jurul lumii, dar de acum înainte trebuie să ne obișnuim și cu acest comportament pe plan local. Și asta datorită faptului că începând de astăzi, eMAG deschide...

Obișnuiam să vedem cozi uriașe în fața magazinelor Apple din jurul lumii, dar de acum înainte trebuie să ne obișnuim și cu acest comportament pe plan local. Și asta datorită faptului că începând de astăzi, eMAG deschide oficial magazinul Apple Shop, eveniment despre care vă relatam aseară.

https://www.facebook.com/eMAG.ro?fref=ts

În această zi importantă pentru eMAG, cei care vor călca pragul showroom-ului în care se regăsește Apple Shop, vor beneficia de reduceri consistente la o gamă largă de produse: iPhone 6, iPhone 6 Plus, MacBook Pro, iPad Air 2, sau pentru celebrele computere iMac.

După cum aflăm chiar prin intermediul paginii de Facebook eMAG, clienții s-au așezat în fața magazinului Apple Shop încă de la ora 5 dimineața, tocmai pentru a prinde un produs cu preț special (stocul fiind limitat). Ca noutate, în Apple Shop regăsim și tableta iPad Mini 4, device lansat oficial pe data de 9 septembrie.

Aflați că aceste produse cu prețuri speciale pot fi achiziționate doar astăzi din magazinul fizic Apple Shop.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×