iPad Mini 5 ar putea sosi cu suport pentru Apple Pencil; Fără scanner de amprente sau Face ID totuși

833 ori
<b>iPad Mini 5 ar putea sosi cu suport pentru Apple Pencil; Fără scanner de amprente sau Face ID totuși</b>Din când în când mai primim și detalii vagi despre noul iPad Mini 5, dispozitiv pe care Apple l-ar putea lansa în cadrul unui eveniment special așteptat să aibă loc în martie. Americanii au mai avut asemenea conferințe organizate

Din când în când mai primim și detalii vagi despre noul iPad Mini 5, dispozitiv pe care Apple l-ar putea lansa în cadrul unui eveniment special așteptat să aibă loc în martie. Americanii au mai avut asemenea conferințe organizate în prima lună de primăvară astfel că o prezentare de noi produse în perioada următoare nu este exclusă.

Revenind la iPad Mini 5, aflăm astăzi pe seama unui zvon faptul că tableta va oferi suport pentru Apple Pencil, dar și că dispozitivul nu va oferi scanner de amprente Touch ID. Nici măcar Face ID nu se va afla la bordul acestuia și decizia celor din Cupertino nu prea are sens în cazul în care se adeverește.

Un motiv ar putea fi acela de a reduce la maxim muchiile panoului frontal și crea o tabletă ultra-compactă cu diagonală de 7.9 inch ideală pentru purtarea ușoară oriunde și oricând. O altă schimbare vehiculată este trecerea la un port USB-C și la un procesor de nouă generație. De asemenea, tableta ar avea suport pentru husa Smart Keyboard. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×