O posibilă husă de iPad Mini 5 dă naştere la randări; Ar putea veni cu 4 difuzoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 682 ori
<b>O posibilă husă de iPad Mini 5 dă naştere la randări; Ar putea veni cu 4 difuzoare</b>A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre un iPad, dar iată că azi revenim fix cu cel mai neglijat produs Apple, iPad Mini. Aflam în ultima lună ca sunt şanse ca Apple să învie segmentul de produs la anul, iar acum apar

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre un iPad, dar iată că azi revenim fix cu cel mai neglijat produs Apple, iPad Mini. Aflam în ultima lună ca sunt şanse ca Apple să învie segmentul de produs la anul, iar acum apar şi primele scăpări. Pe de o parte avem o husă care a apărut pe web şi pe de altă parte avem şi o randare realizată de Ben Geskin.

iPad Mini 5

De la ultimul iPad Mini s-au scurs 3 ani, aşa numitul iPad Mini 4. Sursele afirmă că noua versiune va intra în producţie în curând şi ar urma să se livreze din prima jumătate a lui 2019. Husa sa indică faptul că terminalul va avea jack audio, 4 difuzoare la bord şi o cameră care ar putea include şi blitz. Judecând după randarea lui Ben Geskin, designul ar trebui să fie clasic: corp metalic unibody, cu muchii groase şi păstrând neatins butonul Home cu Touch ID.

Aş fi crezut că Apple va scăpa de acel mecanism, trecând la Face ID şi tăind şi muchia mare de jos, dar se pare că nu. Ceea ce vedem aici ar fi un prototip din 2016, deci nu trebuie să fim prea siguri de el. Posibil că designul să fi evoluat şi să fie mai mult influenţat de noul iPad Pro.

Ce vreau să văd eu pe iPad Mini 5? Un CPU mai nou, extra stocare, port USB Type-C, 4 difuzoare şi suport Apple Pencil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×