iPad Pro ar putea sosi mai târziu decât se preconiza, stylusul şi tastatura ar putea fi vândute separat

1.113 ori
<b>iPad Pro ar putea sosi mai târziu decât se preconiza, stylusul şi tastatura ar putea fi vândute separat</b>M&acirc;ine este ziua cea mare, cea a evenimentului Apple de la Bill Graham Auditorium şi momentul &icirc;n care am putea vedea pentru prima oară tableta iPad Pro. Totuşi, cele mai noi zvonuri afirmă că deşi tableta cu ecran de peste 12 inch va fi...

Mâine este ziua cea mare, cea a evenimentului Apple de la Bill Graham Auditorium şi momentul în care am putea vedea pentru prima oară tableta iPad Pro. Totuşi, cele mai noi zvonuri afirmă că deşi tableta cu ecran de peste 12 inch va fi anunţată mâine, ea ar putea fi livrată cu întârzieri.

iPad Pro va porni de la o versiune cu 64 GB stocare şi va exista şi un model de 128 GB aparent. Preţul va fi afectat de generozitatea Apple cu privire la stocare. Sursele care dezvăluie aceste informaţii au ţinut să menţioneze că tabletă de 12.9 inch va sosi cu mod split screen/multi window, procesor Apple A9X şi cu stylus Force Touch.

Acest accesoriu nu va fi inclus la pachet, ci va fi cumpărat separat, ca şi tastatura dedicată iPad-ului cel mare. Aceasta din urmă ar debuta în două versiuni: o tastatură wireless Aple standard şi una care are şi rol de husă. În cele din urmă aflăm că iPad Pro ar urmă să coste peste 1000 de dolari şi precomenzile sale vor debuta luna viitoare, cu livrările programate cel devreme pentru finalul lui noiembrie. Vom află mai multe mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×