iPad Pro/ iPad Air Plus are parte de o nouă scăpare, care Îi dezvăluie porțiuni din carcasă

Autor:  | Publicat în:  Apple 879 ori
<b>iPad Pro/ iPad Air Plus are parte de o nouă scăpare, care Îi dezvăluie porțiuni din carcasă</b>Acum că suntem în 2015, ne apropiem de momentul când teoretic Apple va lansa tableta sa de 12 inch, așa numitul iPad Pro. Cunoscut în ultimele săptămâni și că iPad Air Plus, acest model are parte de o scăpare din China astăzi, sub forma unor...

Acum că suntem în 2015, ne apropiem de momentul când teoretic Apple va lansa tableta sa de 12 inch, așa numitul iPad Pro. Cunoscut în ultimele săptămâni și că iPad Air Plus, acest model are parte de o scăpare din China astăzi, sub forma unor fotografii hands on.

Ele provin de la un muncitor de la o fabrică Foxconn, același care oferise schițe ale lui iPhone 6 la început de 2014, ele dovedindu-se a fi reale în cele din urmă. încă nu e clar dacă tableta va avea un display de 12.2 sau 12.9 inch, iar conform sursei, terminalul ar integra 4 difuzoare și a fost testat sub formă de prototip încă din vara trecută. Recent Apple a trimis un prototip selectat către partenerii hardware, care vor începe producția de componente în curând.

iPad Pro/ iPad Air Plus are parte de o nouă scăpare, care Îi dezvăluie porțiuni din carcasă

Nu avem dimensiuni exacte pentru acest iPad, deși sursa sugerează că el va avea o grosime cuprinsă între 6.9 și 7.5 mm. în imagini remarcăm și decupajele pentru difuzoare, pentru butonul On/Off, camera și butoanele de volum, în stilul celor de pe noile generații de modele iPad și iPhone. Formatul tabletei nu pare a fi foarte diferit de cel al modelelor iPad actuale, cu margini rotunjite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×