iPad-ul Pro de 10.5 inch este detaliat de Benjamin Geskin; vedem o randare a produsului ce ar putea debuta la WWDC 2017

887 ori
<b>iPad-ul Pro de 10.5 inch este detaliat de Benjamin Geskin; vedem o randare a produsului ce ar putea debuta la WWDC 2017</b>Începutul lunii iunie ne va aduce și conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2017, locație unde gigantul din Cupertino ar urma să lanseze tableta iPad Pro 10.5. Acest dispozitiv ne este detaliat astăzi de către Benjamin Geskin și vedem în același timp și

Prima lună de vară ne-ar putea aduce și lansarea tabletei iPad Pro 10.5, dispozitiv care astăzi este detaliat de către Benjamin Geskin ce are pentru noi fotografii ale unor carcase destinate acestui produs, randări ale corpului metalic, dar și imagini 3D cu tableta în sine. De asemenea, avem și materiale și pentru noua variantă Pro de 12.9 inch care aparent va debuta tot în cursul acestui an pe piață. 

iPad Pro 10.5

Aflăm din start că nu avem parte de un design edge-to-edge pe modelul de 10.5 inch, cu toate că mărimea marginilor din jurul ecranului va fi redusă. Primim în continuare un buton home cu scanner de amprente, iar marginile laterale din jurul ecranului vor măsura 7 mm în grosime, în vreme ce acele bărbii de jos și sus vor măsura 19 mm fiecare. 

Observăm în randarea de mai sus faptul că tableta dispune de 4 difuzoare plasate 2 câte 2 în partea de sus și jos, de o cameră foto cu bliț LED și de un port Lightning la bază. De asemenea, avem parte de 3 microfoane pe această tabletă și remarcăm butoanele fizice de volum plasate în partea laterală dreapta.

Benjamin Geskin ne mai dezvăluie și faptul că tableta iPad Pro 10.5 se află deja în producție în masă, semn că lansarea de la WWDC 2017 are mari șanse să se întâmple. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×