OnePlus invită publicul să-și aleagă culoarea favorită pentru noul OnePlus 5; iată nuanțele propuse!

1.759 ori
<b>OnePlus invită publicul să-și aleagă culoarea favorită pentru noul OnePlus 5; iată nuanțele propuse!</b>Prin intermediul unui teaser postat pe Twitter, cei de la OnePlus invită publicul să voteze culoarea favorită pe care doresc să o vadă pe noul flagship OnePlus 5. Ne sunt prezentate 4 opțiuni aici și pe lângă deja clasicele negru și auriu sunt afișate și

Un teaser proaspăt postat de către cei de la OnePlus pe Twitter ne invită în alegerea culorii preferate pe care dorim să o vedem aplicată pe viitorul smartphone numit OnePlus 5. Sunt date aici 4 opțiuni și pe lângă clasicele negru și auriu, avem și o nuanță de roșu, respectiv o nuanță de tip cameleon/curcubeu. 

OnePlus 5

Aceasta din urmă pare a indica posibilitatea unei carcase cu panou spate din sticlă ce va reflecta lumina în moduri inedite, fix precum avem în cazul recentului HTC U11. Ar fi interesantă trecerea de la metal la sticlă, modalitate prin care se va facilita astfel și integrarea tehnologiei de încărcare wireless.

Până când vom afla cu certitudine acest lucru, vă reamintim că OnePlus 5 va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, cu 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto la care își vor pune amprente și experții de la DxOmark. Diagonala va rămâne la 5.5 inch, dar nu se știe dacă rezoluția va fi păstrată, sau dacă se face saltul la QHD. Un lucru este totuși sigur, acela că telefon va oferi jack audio!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×