Analistul Ming-Chi Kuo afirmă că Apple iPad Pro 10.5 și difuzorul smart echipat cu Siri vor fi prezentate la WWDC 2017

1.143 ori
<b>Analistul Ming-Chi Kuo afirmă că Apple iPad Pro 10.5 și difuzorul smart echipat cu Siri vor fi prezentate la WWDC 2017</b>Potrivit analistului chinez Ming-Chi Kuo din cadrul KGI Securities, se așteaptă ca Apple să prezinte tableta iPad Pro 10.5 dar și boxa inteligentă echipată cu Siri la ediția WWDC din acest an ce are loc în perioada 5 - 9 iunie. Analistul afirmă faptul că

Din câte aflăm astăzi pe seama unei declarații a analistului chinez Ming-Chi Kuo (KGI Securities), se pare că Apple urmează a lansa tableta iPad Pro 10.5, dar și boxa inteligentă echipată cu Siri în cadrul WWDC 2017 ce are loc în perioada 5 - 9 iunie. În vreme ce șansele ca noul iPad să fie lansat sunt de peste 70%, în cazul difuzorului smart șansele de lansare sunt de 50% potrivit acestui analist. 

Aflăm că tableta va opta pentru un design similar iPad-ului Pro de 9.7 inch cu excepția că vom primi de această dată un display mai mare într-un form-factor similar. Acest lucru se va datora unui panou frontal cu margini înguste în jurul ecranului și aparent linia de design va fi continuată de către iPhone 8 când se lansează în toamnă. 

Cât despre acest Siri Speaker, se pare că produsul urmează a oferi o calitate audio premium și totodată un preț mai mare decât cel practicat pentru Amazon Echo. În ecuație ar putea apărea și un ecran tactil, iar Ming-Chi Kuo ne mai informează că pe lângă posibila lansare a acestor produse hardware vor fi prezentate și actualizări software pentru iOS și watchOS. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×