Lenovo dezvăluie parțial o nouă tableta, păstrează misterul Într-un teaser

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 615 ori
<b>Lenovo dezvăluie parțial o nouă tableta, păstrează misterul Într-un teaser</b>Lenovo a postat un teaser pentru o nouă tableta pe web, prezentând misterios doar o treime din acest device și promițând că vom afla mai multe detalii la MWC. Imaginea a fost postata pe Twitter, fără vreun nume sau specificații. &nbsp; Dacă mă...

Lenovo a postat un teaser pentru o nouă tableta pe web, prezentând misterios doar o treime din acest device și promițând că vom afla mai multe detalii la MWC. Imaginea a fost postata pe Twitter, fără vreun nume sau specificații.

Dacă mă întrebați pe mine, acesta pare a fi un model IdeaTab mai degrabă decât un nou Yoga și dacă e să presupun, aș spune că e unul cu Android, având în vedere că Lenovo a lansat mai multe modele cu acest OS decât cu Windows. Observ o margine metalică a terminalului și ceva îmi spune că acesta este un model de 10 inch, poate chiar un flagship și nu o tabletă de 7 inch și 150 de dolari.

Evident, Lenovo e genul de companie care vine cu jumătate de duzină de produse la MWC, deci vom vedea și un phablet, tableta Windows, tableta convertibilă, notebook hibrid, câteva telefoane și alte device-uri, poate chiar un smartwatch.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×