Lenovo dezvăluie parțial o nouă tableta, păstrează misterul Într-un teaser

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 621 ori
<b>Lenovo dezvăluie parțial o nouă tableta, păstrează misterul Într-un teaser</b>Lenovo a postat un teaser pentru o nouă tableta pe web, prezentând misterios doar o treime din acest device și promițând că vom afla mai multe detalii la MWC. Imaginea a fost postata pe Twitter, fără vreun nume sau specificații. &nbsp; Dacă mă...

Lenovo a postat un teaser pentru o nouă tableta pe web, prezentând misterios doar o treime din acest device și promițând că vom afla mai multe detalii la MWC. Imaginea a fost postata pe Twitter, fără vreun nume sau specificații.

Dacă mă întrebați pe mine, acesta pare a fi un model IdeaTab mai degrabă decât un nou Yoga și dacă e să presupun, aș spune că e unul cu Android, având în vedere că Lenovo a lansat mai multe modele cu acest OS decât cu Windows. Observ o margine metalică a terminalului și ceva îmi spune că acesta este un model de 10 inch, poate chiar un flagship și nu o tabletă de 7 inch și 150 de dolari.

Evident, Lenovo e genul de companie care vine cu jumătate de duzină de produse la MWC, deci vom vedea și un phablet, tableta Windows, tableta convertibilă, notebook hibrid, câteva telefoane și alte device-uri, poate chiar un smartwatch.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×