Telefoanele pliabile Huawei şi Samsung ar putea costa 1500 de dolari, conform analiştilor

1.770 ori
<b>Telefoanele pliabile Huawei şi Samsung ar putea costa 1500 de dolari, conform analiştilor</b>La doar câteva luni distanță de la apariția pe piață a primelor smartphone-uri pliabile descoperim o declarație a analiștilor cu privire la prețurile posibile pe care aceste dispozitive le-ar putea purta. Aparent, modelele Samsung și Huawei se vor

În ultimele 24 de ore a apărut informaţia că CEO-ul Huawei consideră că telefoanele pliabile pot fi înlocuitoare de PC-uri pe viitor. Acum descoperim şi alte detalii despre aceste produse, iar analiştii văd atât telefoanele flexibile Samsung, cât şi cele Huawei cu preţ foarte mare, de 1500 de dolari.

Încă de la începutul anului se discută despre terminale de gen, care ar urma să coste peste 1000 de dolari. Până acum doar Lenovo şi ZTE şi-au încercat norocul cu formaturi de acest gen. Produsele lor au fost experimentale şi nu ţin minte să fi auzit de vânzări spectaculoase. Nevoia de schimbare vine din faptul că întreaga piaţă smartphone a picat cu 1.8% în trimestrul 2 (livrări), iar Samsung în sine a picat cu 10%.

Publicaţia germană Die Welt a scris într-un interviu cu Yu Chengdong, CEO Huawei Consumer Business că firma chineză plănuieşte un smartphone pliabil pentru 2018. Va avea un ecran mare, ca un PC tradiţional (mai degrabă o tabletă aş spune) şi va putea fi pliat într-un format mai compact. Analistul Neil Shah, șef al cercetării statistice de la Counterpoint consideră că terminalele vor costa 1500 de dolari sau poate chiar peste acea sumă.

Formatul şi viaţa bateriei vor fi factorii hotărâtori pentru succesul sau insuccesul acestor produse. Singurele diagonale de care am auzit până acum sunt cele legate de produsele Samsung. Ar fi vorba despre 7.3 inch cu device-ul deschis şi 4.6 inch cu el închis.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×