Lenovo brevetează un nou smartphone pliabil; Are ecran secundar și un format mai diferit

695 ori
<b>Lenovo brevetează un nou smartphone pliabil; Are ecran secundar și un format mai diferit</b>Brevetele asociate telefoanelor pliabile viitoare continuă a-și face apariția online, iar în această săptămână îl avem ca exemplu pe cel de față proaspăt primit de către Lenovo. Compania chineză a mai avut brevete de terminale pliabile

Brevetele asociate telefoanelor pliabile viitoare continuă a-și face apariția online, iar în această săptămână îl avem ca exemplu pe cel de față proaspăt primit de către Lenovo. Compania chineză a mai avut brevete de terminale pliabile în trecut și chiar a lansat în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 o brățară smart flexibilă cu rol de telefon ce sosește ca un soi de teaser pentru lineup-ul de produse viitoare.

Brevet smartphone pliabil Lenovo

În cazul brevetului proaspăt vedem o abordare oarecum ciudată ce implică un ecran pliabil de mari dimensiuni și unul standard mai compact "la exterior". Pare a se adopta formatul de clapetă, dar nu în varianta clasică. Telefonul nu se va putea plia complet după cum arată atât schița de mai sus, cât și randările concept realizate de către Letsgodigital.org.

Device-ul de aici adoptă un format alungit și observăm zona din jumătatea inferioară acolo unde se află balamaua flexibilă în stilul celei de pe Surface Book. Ecranul secundar va putea fi utilizat pentru tot soiul de task-uri, inclusiv pentru afișarea de notificări și răspunsul rapid la apeluri pentru a nu mai deschide întreg telefonul și ecranul pliabil de la interior.

La prima vedere handset-ul pare a fi foarte subțire și nu ar fi exclus ca aspectul ecranului pliabil să fie de 21:9, exact ca pe noile telefoane Xperia. Dacă acest concept se va transforma în realitate este greu de știut, dar partea bună este că Lenovo încearcă și alte abordări de terminale pliabile decât cele deja văzute din partea celorlalți producători.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×