Lenovo vrea să cucerească piața de smartphone-uri și tablete; se dezvoltă În această direcție

1.554 ori
<b>Lenovo vrea să cucerească piața de smartphone-uri și tablete; se dezvoltă În această direcție</b>Lenovo și-a anunțat recent intenția de a crea un nou segment al companiei, axat pe smartphone-uri și tablete. Vestea vine de la Wall Street Journal, iar noua unitate va purta numele de "Mobile Internet and Digital Home Business Group". &nbsp; Pe...

Lenovo și-a anunțat recent intenția de a crea un nou segment al companiei, axat pe smartphone-uri și tablete. Vestea vine de la Wall Street Journal, iar noua unitate va purta numele de "Mobile Internet and Digital Home Business Group".

Pe lângă dezvoltarea de telefoane high end și tablete, compania se va ocupa și de soluții de cloud computing și de televizoare superdotate și interconectate cu alte terminale. Faptul că Lenovo nu este deja un mare jucător pe piața tabletelor și telefoanelor mobile este un mister, având în vedere că firma asiatică este cel mai mare producător de PC-uri din China.

Rory Read, COO Lenovo afirmă că următoarele 12-18 luni vor fi cruciale pentru acest segment al companiei, pe măsură ce el se va extinde internațional și va lansa tot mai multe smartphone-uri și tablete. Deocamdată CES 2011 nu ne-a lăsat cu amintirea unui Lenovo invincibil, dar poate MWC 2011 ne va schimba această impresie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×