iPhone-ul viitorului va avea camera selfie integrată sub ecran; Iată un brevet proaspăt

862 ori
<b>iPhone-ul viitorului va avea camera selfie integrată sub ecran; Iată un brevet proaspăt</b>După ce am văzut companii precum Samsung și Oppo brevetând design-uri de smartphone-uri ce implică integrarea camerei selfie sub display iată că acum și Apple intră în hora acestei tehnologii. Descoperim un brevet proaspăt care

În ultima săptămână mulți producători din zona smartphone au brevetat design-uri de terminale ce au camera selfie ascunsă sub display, printre aceștia numărându-se atât LG, Oppo, cât și Samsung. Acum descoperim că și americanii de la Apple au înregistrat un design similar ce va fi utilizat pentru un iPhone al viitorului. Înainte de a trage concluzii cu privire la cine copiază pe cine, aflați că gigantul din Cupertino a depus brevetul de față încă din iunie la USPTO.

Brevet Apple

Aprobarea a venit abia acum în noiembrie și mai presus de atât suntem informați că brevetul face referire la câteva aplicații mai vechi ale americanilor ce datează din ianuarie 2012. Acest lucru ne poate indica faptul că Apple lucrează de ani buni la o tehnologie de genul și că lansarea unui iPhone cu un asemenea look nu ar putea fi chiar atât de departe.

Brevet Apple

Din brevetul cel nou aflăm că un decupaj circular este realizat fix în panoul de display, mai precis în partea din dreapta sus, cu mențiunea că sticla de protecție de deasupra ecranului va fi mai rezistentă comparativ cu actuala protecție Gorilla utilizată de Apple pe telefoane. Zona cu pricina va fi transparentă pentru a permite realizarea de fotografii selfie.

Brevet Apple

Telefonul din schițe pare a fi bazat pe iPhone 5S, semn că într-adevăr Apple s-a gândit la o asemenea tehnologie încă de acum câțiva ani. Cum rămâne cu senzorii frontali și cu mecanismul Face ID nu știm încă, asta pentru că brevetul de aici nu oferă detalii extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×