LG pare să ne pregătească o nouă tabletă, modelul LG GPad X2 8.0 Plus, care a apărut pe site-ul T-Mobile

577 ori
<b>LG pare să ne pregătească o nouă tabletă, modelul LG GPad X2 8.0 Plus, care a apărut pe site-ul T-Mobile</b>Prin intermediul operatorului american T-Mobile urmează a debuta în perioada următoare o nouă tabletă numit LG GPad X2 8.0 Plus, model cu diagonala de 8 inch ce va opta și pentru un soi de modularitate. Vedem în imaginile de mai jos un astfel

LG a fost printre companiile revoluţionare şi îndrăzneţe în zona tabletelor, propunând modele G Pad interesante, ba chiar şi unul cu ecran 3D. S-au retras rapid de pe această piaţă când lucrurile nu au mai mers bine, dar iată că acum ar putea reveni, judecând după modelul proaspăt scăpat GPad X2 8.0 Plus.

LG GPad X2 8.0 Plus

Noul venit a apărut chiar pe site-ul de suport al celor de la T-Mobile şi numele său complet este LG GPad X2 8.0 Plus. Terminalul are o pagină dedicată incompletă, dar care include câteva informaţii de bază. Spre exemplu ştim că va avea un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, o cameră de 5 MP în faţă şi spate, procesor octa core de 1.4 GHz şi 32 GB stocare, plus 2 GB RAM.

LG GPad X2 8.0 Plus

Asta înseamnă că primim dotări low midrange aici şi aflăm că tableta va rula Android 7.0 Nougat şi ar putea primi şi Android O pe viitor. Conectivitatea LTE e garantată de simpla asociere cu operatorul. Un lucru interesant e faptul că vom primi şi accesorii, precum dock-ul Gpad Pack Plus, un suport de tip "stand", cu o baterie de 4400 mAh integrată, port USB şi difuzoare stereo.

LG GPad X2 8.0 Plus

Se conectează la spatele tabletei prin intermediul unor pini speciali. Acei pini duc cu gândul şi la modularitate, deci poate vedem şi alte accesorii dedicate. Din păcate nu avem preţ pentru acest nou venit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×